7O0U2786.JPG

Ell Ville SuutariHenkilökunta

Aloitin eläinlääkärintyöt 1999 tekemällä kunnaneläinlääkärin viransijaisuuksia eripuolilla Suomea. Pälkäneelle muutimme 2004 ja 2005 vuonna aloitin yksityisvastaanoton pitämisen.

Eläinlääkäriksi minut sai ryhtymään halua auttaa ja työskenellä eläinten kanssa, ja nuo samat asiat motivoivat työssäni vieläkin. Pidän erityistesti kirurgiasta ja haluan kehittää taitojani lisää sydämen ultraäänitutkimuksissa.

Vapaa-ajallani harrastan juoksemista, moottoripyöräilyä ja vanhoja autoja.

Ell Noora Lahtinen

7O0U7746.jpg

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2014. Olen tehnyt muutamia kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia eri puolilla Suomea sekä työskennellyt pieneläin- ja hevosklinikalla. Työt Eläinlääkäri Ville Suutarilla aloitin marraskuussa 2015. Eläinlääkärin työssä pidän eläinten kanssa työskentelyn lisäksi erityisesti siitä, että se on monipuolista ja siinä voi aina kehittää itseään eteenpäin. Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. pehmytosakirurgia ja sisätaudit. Perheeseeni kuuluu avomieheni lisäksi kaksi lyhytkarvaista chihuahuaa sekä neljä ratsuhevosta. Vapaa-aikani kuluukin usein tallilla tai lenkkeillen.

Pieneläinhoitaja Sanna Suutari

7O0U7733.jpg

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2000. Pidän työssäni siitä, että saan auttaa eläimiä ja siitä, että samanlaista työpäivää ei ole. Harrastan vapaa-ajalla lenkkeilyä sekä koirien kanssa että juosten. Keväällä 2016 juoksin ensimmäisen maratonini Tukholmassa.

Klinikkaeläinhoitaja Heidi Koskinen

Olen valmistunut ylioppilaspohjaisesta maatalousalan perustutkinnosta eläintenhoitajaksi keväällä 2014. Jatkoin opiskelujani, ja syksyllä 2016 valmistuin eläintenhoitajan ammattitutkinnosta klinikkaeläinhoitajaksi. Kotoa minulta löytyy neljä kultaista noutajaa, joiden kanssa harrastan pienimuotoisesti näyttelyitä. Muuten vapaa-aikani kuluu koirien ja hevosten kanssa touhuillessa.

7O0U7767.jpg

Aukioloajat


Ma-To 8-20

Pe 8-17


Ajanvaraus

0400-566937