7O0U2786.JPG

Suuhygieniasta huolehtiminen on tärkeää lemmikin yleisen terveydentilan kannalta. Hammaskivi ja siitä aiheutunut ientulehdus ovat tavallisimpia vaivoja vanhenevalla lemmikillä. Myös nuorelle koiralle voi kertyä hammaskiveä, jonka poisto ajoissa estää pysyvien hammasongelmien syntyä. Hammashoidot suoritetaan aina nukutetulle eläimelle.


7O0U7074.jpg

Hammaskivenpoistot suoritamme ultraäänilaitteella, jolla hammaskivi saadaan tehokkaasti poistettua hampaan pintaa ja ikeniä vaurioittamatta. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen hampaat kiillotetaan hiovalla tahdalla, mikä hidastaa plakin tarttumista uudestaan hampaan pintaan, sekä poistaa värjäytymiä hampaan pinnasta.


.

7O0U7078.jpg

Suoritamme myös hampaanpoistoja. Monijuuristen hampaidenpoistot tehdään kirurgisesti, mitä varten klinikalla on tarvittava varustus.


Hammaskivenpoiston yhteydessä teemme jokaiselle potilaalle hammaskartan, joka auttaa suun tereydentilan kehityksen seuraamista sekä auttaa jatkohoitojen suunnittelua.


7O0U7076.jpg

Klinikalla on myynnissä useita tuotteita hampaiden ennaltaehkäisevään hoitoon kuten harjoja, tahnoja ja purupaloja. Niiden käytössä neuvomme mielellämme.

Counter